7 способів перетворитися

7 способів перетворитися

Не даремно навесні перетворюється уся природа - з настанням перших теплих днинок жінкам теж хочеться мінятися - «прокинутися» після зимівлі, виглядати і почувати себе по-новому: свіжіше, молодше, красивіше. І для цього зовсім не обов'язково худнути на 10 кілограмів(хоча і це буде не зайвим), коротко стригтися або залишати стан в магазинах одягу. Маленькі зміни можуть бути не менш драматичними, чим радикальне перетворення. Внести невеликі модифікації у свої гардероб, макіяж, зачіску можна цілком дешево і без особливих зусиль. Зате яке враження це справить на оточенні! Не менше, ніж від перетворень в «Модному вироку»!

Почніть мінятися:


Скористайтеся шампунем відтінку

Блискуче здорове волосся залишає враження доглянутості від усього зовнішнього вигляду. Якщо в даний момент ваша шевелюра не може похвалитися ні здоров'ям, ні блиском, є простий спосіб швидко цього досягти(чи хоч би симулювати) в домашніх умовах - скористатися шампунем відтінку. Він приховає сивину, що намічається, і не фарбують корені, що відросли, додасть блиску і надасть зачісці доглянутому вигляду. Спробуйте поекспериментувати з кольором. З шампунем відтінку це особливо легко: він не забарвлює радикально, а лише надає на якийсь час цікавий відтінок.

Зробіть проділ на іншій стороні

Як правило, жінки як виберуть мало не в ранньому дитинстві, на яку сторону зачісувати волосся, так і продовжують наслідувати цю установку усе життя. Між тим, така проста дія, як зачіс проділу або чубка, на іншу сторону може кардинально, в кращу сторону, поміняти загальне враження від вашого обличчя і його пропорції. Плюс додасть об'єму вашому волоссю. Міняти місце проділу корисно ще і тому, що з роками волосся на місці постійного проділу рідшає і стоншується. У будь-якому випадку проділ краще робити збоку, оскільки прямий проділ, по-перше, зорово подовжує ніс, а по-друге, вимагає ідеально симетричної особи, і будь-яка крихітна асиметрія при прямому проділі просто впадає у вічі.

Додайте до свого наряду аксесуари

Не оновлюйте гардероб цілком - просто змусьте оточення повірити, що ви це зробили. Як? Звичайно, за допомогою цікавих аксесуарів: помітного кольє, рукавичок, пояса, шалика. Усього того, що впадає у вічі в першу чергу. Тим більше що мода на великі сміливі прикраси в самому розпалі. Підкресліть талію оригінальним поясом - і ніхто не помітить, що спідниця у вас, можливо, вже не нова.

Купіть помаду пояскравіше

Не бійтеся бути сміливою. Якщо оточення звикло вважати вас «сірою мишкою» і ледве помічають вашу присутність, значить, ваша помада просто досі була недостатньо яскравою. Спробуйте нафарбувати губи червоною помадою - 100% -а гарантія, що вас відразу помітять і виділять з натовпу. Червона помада одночасно смілива і жіночна, не даремно вона вважається класикою. До того ж червоний відтінок підходить більшості тонів особи і примушує зуби здаватися біліше. Втім, можна вибрати і інші яскраві, не менш сміливі і модні відтінки: винний або Мокко, наприклад.


Нафарбуйте очі по-новому

Інтенсивні чорні і сірі кольори навколо очей можуть старити. Якщо ви остерігаєтеся фарбувати очі занадто сильно з цієї причини, то вам лише треба змінити відтінок підведення. Сині і зелені олівці і підведення для очей - прекрасна альтернатива обридлим чорним і коричневим. Вони відразу підкреслять колір ваших очей і змусять білки здаватися блакитний і яскравіше.

Зробіть гламурний манікюр

Вам може здаватися, що нігті - маленька незначна частина зовнішності, і, проте, ваш манікюр багато що говорить про вас. Акуратний французький манікюр - добре, але так передбачувано і нудне! Спробуйте поміняти форму нігтів, зробіть їх, приміром, злегка квадратними або, навпаки, трохи загостреними, а потім нафарбуйте їх яким-небудь модним кольором - помаранчевим, наприклад, або металликом - побачите, ваше життя відразу заграє новими фарбами!

Встаньте на каблуки

Залиште плоску підошву для стареньких(хоча і вони зараз вже не так прості). Каблуки - це дуже жіночно. Високий каблук подовжує ногу і візуально будніт усю фігуру. Вибирайте також взуття із загостреним кінчиком - вона дуже прикрашає жіночу ногу. Взуття з тупим кінцем здається віковим і ніколи не виглядає так жіночно, як взуття з гострим кінчиком.

Можливо, зараз перед вами постало питання: а чи треба взагалі мінятися? Адже начебто вас все влаштовує у своїй зовнішності. Не шик, звичайно, але цілком зійде... Ні, мінятися треба! Міняється мода, міняєтеся ви самі, ваша фігура, особа, оточення, світогляд, і треба устигати зовні цьому відповідати. Природа мудріше нас, вона постійно оновлюється. Выгляните у вікно, милі пані - весна! Час любові і оновлення!


Надрукувати